Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutus

14.09.2015

Suomen taiteilijaseuran Prosentti taiteelle -hanke järjestää taiteilijoille ja muotoilijoille suunnattuja koulutuspäiviä, joiden tavoitteena on parantaa ammattilaisten edellytyksiä osallistua julkisen taiteen tilausteoksiin, kuten prosenttiperiaatekohteisiin. Rovaniemellä järjestetään Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutus maanantaina 14.9.2015 iltapäivällä kello 12.00-16.00. Tilaisuus pidetään Lapin Taiteilijaseuran galleria-taidelainaamo Napassa (Kairatie 3, Rovaniemi). Koulutus järjestetään yhteistyössä Lapin taiteilijaseuran ja Taiteen edistämiskeskuksen Lapin aluetoimipisteen kanssa.

Iltapäivän aikana selvitetään, mitä taitoja ja tietoja taiteilija tarvitsee osallistuakseen julkisen taiteen tilausteosten tekemiseen sekä kuullaan kokemuksia julkisten taideteosten tekoprosesseista. Lisäksi Suomen Taiteilijaseuran lakimies ja asiantuntija kertovat taiteilijan sopimus-, vero- ja vastuukysymyksistä sekä hinnoittelusta, työn organisoinnista ja laskuttamisesta.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille julkisesta taiteesta ja prosenttiperiaatteesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Ohjelma ja puhujat julkaistaan pian täällä.

Lisätietoja:
Prosentti taiteelle -hankkeen projektisuunnittelija
Hanna Hannus (Suomen Taiteilijaseura)
hanna.hannus@artists.fi
Toimii koulutuspäivän koordinaattorina