Taike tukee Lapin taiteilijaseuran toimintaa

09.03.2019

Lapin taiteilijaseura on saanut Taiteen edistämiskeskukselta (Taike) 15 000€ toiminta-avustuksen. Seura iloitsee tästä avustuksesta, jonka määrä on noussut viime vuosista. Toiminta-avustus on tärkeä tukimuoto, jolla rahoitetaan seuran perustoimintaa. Toiminta-avustus on yksi iso tekijä, joka mahdollistaa seuran galleria- ja näyttelytoiminnan.

Toiminta-avustuksen lisäksi Lapin taiteilijaseura on saanut tuen projektiin, jossa tuotetaan taideteos kahteen rovaniemeläiseen hoitolaitokseen. Taike tukee projektia 10 000 eurolla osana kulttuurin hyvinvointivaikutuksien edistämistä: Taike edistää taiteen saatavuutta ja saavutettavuutta sekä   ihmisten hyvinvointia taiteen keinoin esimerkiksi vanhus- ja nuorisotyössä. Myös Rovaniemen kaupunki tukee projektia hankkeen yhteistyötahonaja ja osarahoittajana.

Taiteen edistämiskeskuksen toiminta-avustuksen saajat

Blogikirjoitus, jossa avataan taiteilijaseuran rahoitusta vuonna 2018