Kokonaisuus haltuun -koulutus

Minna Rainio, valokuvaaja/mediataiteilija, Valotalo
Maria Huhmarniemi
Tiina-Kaisa Pirinen, projektipäällikkö, Lapin yliopisto

Koulutuksessa käsitellään projektinhallinnan merkitystä taiteilijan työskentelyssä. Hallitsemalla kokonaisuuksia säästää aikaa,  ja voimavaroja välttäen stressiä. Koulutuksen tavoitteena on antaa käytännöllisiä projektihallinnan menetelmiä ja työkaluja oman työskentelyn tueksi ja osaamisen kehittämiseksi.

9.00-9.30 Koulutuksen avaus

9.30-10.00 Projektien asenteet ja assosioinnit

10.00-10.45 Minna Rainio: Nykytaide projektina

Kahvitauko (omakustanteinen)

11.00-11.45 Maria: Projektisuunnitelma

11.45-13.00 Tiina-Kaisa: Magenta-hankkeen osaprojektit; taiteilijapuheenvuoroja

-lounas-

14-15.30 Työryhmätyöskentelyä

15.30-16.00 Koulutuksen päätös

Valmistaudu koulutukseen laatimalla oma projekti-idea vapaamuotoisesti suunnitellen. Kirjaa ylös projektin tavoitteet ja toimintatavat. Lähetä projekti-idean kuvaus Maria Huhmarniemelle (maria.huhmarniemi@ulapland.fi) 17.5.2011 mennessä.

Magenta kouluttaa taiteilijoita ja luo heille uusia työpaikkoja. Samalla Magenta välittää taiteilijoiden osaamista yhteiskunnan eri sektoreille.

Magenta-hanke  on Lapin taiteilijaseuran, Lapin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluiden ja taiteiden tiedekunnan sekä Lapin taidetoimikunnan yhteistyöhanke, joka on saanut rahoituksen Euroopan Sosiaalirahastolta ja ELY-keskukselta. Rahoitukseen osallistuvat Lapin taiteilijaseura, Lapin yliopisto, Lapin taidetoimikunta, kunnat ja yritykset. Hanke työllistää managerin Lapin taiteilijaseuraan, projektipäällikön Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalveluihin ja 20 taiteilijaa kuukauden kestoisiin pilottiprojekteihin. Magentan toiminta-alueena on koko Lappi. Pilotit toteutuvat Rovaniemellä, Kemissä, Torniossa, Kemijärvellä, Kittilässä ja Inarissa.

Koulutus on maksuton ja avoin.

Ilmoittaudu etukäteen: tiina-kaisa.pirinen@ulapland.fi tai p. 040 673 5920

Ilmoita viestissäsi selkeästi kuka ilmoittautuu ja mihin koulutukseen.