Toimaritiimi palkitsi Harrikadun ateljeevierailun

01.06.2012

Lapin alueen yritysten toimitusjohtajista koottu toimitusjohtajien taidekerho kokoontui talven 2011-2012 aikana seitsemän kertaa ja tutustui Lapin taiteilijaseuran ja Lapin esittävien taiteiden keskus LETKEn kohteisiin.

Kohteiksi valittiin yhdistysten jäsenistön tarjoamien sisältöjen perusteella mm. seuraavia sisältöjä: Lapin taiteilijaseuran Galleria Napaan tutustuminen kuvataiteilija Pekka Hermanni Kyrön avajaispäivänä, Agit Cirkin Syvä-esitykseen tutustuminen, Ruijansuomalaisia-teatteriesityksen harjoituksiin tutustuminen ja Taidelainaamo Napaan ja muotoilunäyttelyyn tutustuminen kauppakeskus Revontulessa sekä Harrikadun ateljeetiloihin tutustuminen.

Toimitusjohtajat maksoivat etukäteen pienen kynnysrahan, näin koottu potti annetaan kannustimena kiinnostavimmalle taidekohteelle. Ryhmä äänesti mielenkiintoisimmaksi taidekohteeksi Harrikadun ateljeetilat. Ateljeetiloissa työskentelevät kuvataiteilijat Markku Heikkilä, Ninni ja Tuomas Korkalo sekä Juhani Tuominen.

Vastaavanlaista toimintaa tullaan järjestämään taiteilijaseurojen toimesta jatkossakin, kiinnostuneet tahot voivat ottaa yhteyttä Lapin taiteilijaseuraan tai Lapin esittävien taiteiden keskus LETKEen.

Lisätiedot:

Ilona Sares