Puutarha – näyttely Taidelainaamo Napassa

24.07.2012

Lapin taiteilijaseura aloittaa teemallisten taidelainaamonäyttelyiden sarjan Taidelainaamo Napassa. Lainaamonäyttelyt ovat Lapin taiteilijaseuran jäsenten ryhmänäyttelyitä erilaisilla aiheilla. Ensimmäisen näyttelyn ajankohtainen teema on puutarha. Näyttely avautuu perjantaina 27.7.2012 klo 18:00.

Puutarha-näyttelyn taiteilijat ovat AnneMilana, Ulla Niskanen, Siiri Niemelä ja Paula Suominen. He ovat kukin aiemmassa tuotannossaan käsitelleet kukkia, kasveja ja pohjoisen puutarhoja. He ovat taidemaalareita ja pitkän linjan kuvataiteilijoita asuen ja työskennellen eri puolilla Lappia. AnneMilana työskentelee Kemissä, Siiri Niemelä Ranualla, Paula Suominen Posioilla ja Ulla Niskanen kesäisin Lehtojärvellä.

Taidelainaamo Napa sijaitsee Galleria Napan yhteydessä. Lainaamo on auki gallerian auki ollessa. Tervetuloa tutustumaan taidelainaamoon!

Puutarha-näyttelyn teokset:

Galleria-taidelainaamo Napa