Näyttelyaikojen haku

30.03.2012

Näyttelyaikojen haku Napaan ja Kellokkaaseen

Lapin taiteilijaseuran ylläpitämien Galleria Napan ja Galleria Kellokkaan näyttelyaikojen haku on 30.3.2012 mennessä. Näyttelyaikoja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä kuvia uusimmista teoksista.

Näyttelytoimikunnalle osoitetut hakemukset lähetetään osoitteella

Lapin taiteilijaseura/Galleria Napa

Näyttelytoimikunta

Jorma Eton tie 6

96100 Rovaniemi

Kuoreen/kansioon merkintä "Kellokas" tai "Napa"

Galleria Napa

Napa toimii Rovaniemellä Alvar Aallon suunnittelemassa vuonna 1965 valmistuneessa Lapin maakuntakirjaston yhteydessä sijaitsevassa galleriatilassa.

Gallerian vuokra on 700 euroa/kolme viikkoa. Myyntiprovisio on 20% teoksen verottomasta hinnasta. Näyttelyiden kesto on kolme viikkoa sisältäen ripustuksen ja avajaiset. Taiteilija vastaa ripustuksesta ja näyttelyn purkamisesta.

Lisätietoja ja kuvia galleriatilasta

Galleria Kellokas

Galleria Kellokas toimii Ylläksellä, Äkäslompolossa, Metsähallituksen luontokeskus Kellokkaan yhteydessä.

Näyttelyn kesto on noin 2 kuukautta sisältäen ripustuksen ja avajaiset. Gallerian vuokra 600 euroa. Metsähallitus perii myyntiprovisiota 30% teoksen verottomasta hinnasta.

Taiteilija vastaa ripustuksesta ja näyttelyn purkamisesta. Ripustamisen ja purkamisen ajaksi on mahdollista saada ilmainen yöpymispaikka gallerian läheisyydestä.

Luontokeskuksessa on vuosittain noin 70.000 kävijää. Erityisesti lomasesonkien ja hiihtokauden aikoina kävijöitä on runsaasti. Myös ulkotilat ovat näyttelykäytössä esimerkiksi ympäristötaiteen paikkoina, erikseen sovittaessa.

Lisätietoja ja kuvia galleriatilasta