Uusi avara ja pimeä galleria!

25.10.2012

Lapin taiteilijaseura on vuokrannut uuden galleria- ja toimitilan Valtakadulta, Rovaniemen ydinkeskustasta. Kadulle on keskittynyt rovaniemeläisiä taide- ja kulttuurialan toimijoita. Gallerian vieressä on muun muassa suosittu kahvila-ravintola Kauppayhtiö. Gallerian läheisyydessä sijaitsevat myös Harrikadun ateljeetilat.

Tilan katutasoon valmistuu valoisa näyttelytila Galleria Napa. Kellariin sijoittuu Studio Mustanapa, joka soveltuu muun muassa videoteoksille ja installaatioille. Tilassa toimii myös Lapin taiteilijaseuran taidelainaamo ja toimisto sekä LETKE:n eli Lapin esittävien taiteiden keskuksen toimisto.

Galleria avaa ovensa yleisölle joulukuun alussa. Lapin taiteilijaseuran jäsen Riikka Jokiaho on ensimmäinen näyttelyn pitävä taiteilija.

Galleria Napa on Lapin taiteilijoiden kokoontumistila, jossa järjestetään myös keskusteluja, illanviettoja, taiteilijatapaamisia ja työpajoja.

Avajaiset 1.12.2012 klo 17:00

Tervetuloa!

Lisätietoja: Maria Huhmarniemi (maria.huhmarniemi(at)ulapland.fi)