Vuoden 2013 hallitus

05.12.2012

Lapin tateilijaseuran yleiskokous pidettiin 1.12.2012 Kauppayhtiön kokoustilassa. Yleiskokous valitsi vuodelle 2013 hallituksen puheenjohtajaksi Maria Huhmarniemen. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Liisa Karintaus, Johanna Ruotsalainen, Tom Engblom, Tuuli Mukka, Anna Alm, Mari Oikarinen, Ninni Korkalo, Tuomas Korkalo ja varajäseniksi Tenka Issakainen, Leila Lipiäinen ja Markku Heikkilä.

Kokouksessa nimettiin myös näyttelytoimikunta, joka päättää muun muassa Lapin taiteilijaseuran gallerioiden näyttelyistä. Nayttelytoimikuntaan valittiin Helena Junttila, Tom Engblom, Tuuli Mukka ja Markku Heikkilä.  Virkistystyöryhmään, joka suunnittelee ja toteuttaa illanviettoja ja virkistyspäiviä, nimettiin Ninni Korkalo, Tenka Issakainen, Riikka Jokiaho ja Mari Oikarinen.  Remonttiryhmän muodostavat Tuomas Korkalo, Esa Meltaus, Risto Immonen ja Markku Heikkila. Kansainvälisiä näyttelyitä ja projekteja koordinoiva työryhmä kootaan vuoden alussa.

Kokouksen jälkeen pidettiin Pecha Kucha tilaisuus ja Galleria Napan avajaiset!

Lisätietoja: Maria Huhmarniemi (maria.huhmarniemi@ulapland.fi)