Joulumyynti 20.12-22.12 klo 12-19

20.12.2012

Lapin taiteilijaseuran joulumyynti tapahtuma Galleria Napassa on avoinna torstaista 20.12 lauantaihin 22.12 klo 12-19.  Galleriassa on glögi ja pipari tarjoilu. Taiteilijoita on tavattavissa!

Joulumyynnissä on Lapin taiteilijaseuran jäsenten teoksia, kortteja ja pientuotantoa. Tarjolla on myös lahjakortteja taidelainaamoon.

Lapin taiteilijaseuran joulumyynnistä ja taidelainaamosta voit lainata kuvataidetta pientä kuukausimaksua vastaan tai ostaa teoksen kertamaksulla. Jo kymmenellä eurolla saat teoksen kotiisi kuukaudeksi. Maksamasi kuukausivuokrat vähennetään myyntihinnasta, mikäli päädyt hankkimaan vuokraamasi teoksen itsellesi.

Lahjakortti taidelainaamoon on oiva lahja lappilaisen taiteen ystäville. Lahjan saaja voi itse valita mieleisensä teoksen vuokralle tai omaksi. Lahjakortteja on saatavilla eri suuruisina. Sen voi lunastaa kaikissa Lapin taiteilijaseuran lainaamoissa.

Katso kuvia galleriatilasta