Lapin Taiteilijaseuran Ääripäitä ja vastakohtia -kesänäyttely Ivalossa ja Ylläksellä

19.07.2013

Lapin taiteilijaseuran kesänäyttely ”Ääripäitä ja vastakohtia” toteutuu kesällä 2013 Galleria Kellokkaassa Ylläksellä ja Kansalaisopiston ja kulttuurin toimitila Kuulaassa sekä Ivalon kirkossa Ivalossa. Ääripäitä ja vastakohtia -näyttelyn on kuratoinut Sampo Linkoneva.

Lapin taiteilijaseura esittelee kesänäyttelyssään ”Ääripäitä ja vastakohtia” yhteensä 15 jäsentaiteilijaansa. Kolmeen eri tilaan jakautuvassa näyttelyssä esitellään laajasti lappilaisten kuvataiteilijoiden osaamista - esillä on maalauksia, veistoksia sekä installaatioita. Ivalon avajaisten yhteydessä nähdään myös performanssi ja maalausnäytös. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Magenta-hankkeen, Inarin kunnan, Inarin seurakunnan ja Luontokeskus Kellokkaan kanssa. Näyttelyä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus ja Taiteen edistämiskeskuksen Lapin toimipiste.

Lapin taiteilijaseuran ”Ääripäitä ja vastakohtia” -kesänäyttelyyn on valittu seuraavat taiteilijat:

Galleria Kellokas, Äkäslompolo, Ylläs
Anna Alm, Tony Fredriksson, Risto Immonen, Mari Oikarinen, Aino Suonio ja Eero Österberg

Kansalaisopiston ja kulttuurin toimitila Kuulas, Ivalo
Tony Fredriksson, Risto Immonen, Liisa Karintaus, Ilona Kivijärvi, Leila Lipiäinen, Marketta Nilsen, Ulla Niskanen, Pirjo Nykänen, Mari Oikarinen, Anu Riestola ja Eero Österberg

Ivalon kirkko
Merja Briñón ja Maria Huhmarniemi

ÄÄRIPÄITÄ JA VASTAKOHTIA -NÄYTTELY:

IVALO 19.7. - 25.8. Avajaiset to 18.7. klo 17-19.

Kuulas, Ivalontie 6
Avoinna 19. - 31.7. ma-pe klo 12-18, la-su klo 12-16, 1. - 25.8. ke klo 16-19, la-su klo 12-16

Ivalon kirkko, Kirkkokuja 1
Avoinna 19. - 28.7. ma-pe klo 12-18, la-su klo 12-16, 28.7. - 25.8. ma-pe klo 12-18

YLLÄS 21.7. - 11.9. Avajaiset la 20.7. klo 14-15.

Galleria Kellokas, Tunturintie 54, Äkäslompolo
Avoinna ma-su klo 9-17