Vuoden 2015 näyttelyhaku

19.07.2013

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä kuvia uusimmista teoksista. Ilmoitathan hakemuksessasi, mitä näyttelytilaa haet sekä toiveen näyttelyn ajankohdaksi.

Näyttelyjen yleinen hakuaika
Seuraavan vuoden näyttelyaikoja tulee hakea huhtikuun mennessä. Viimeisen päivän postileima riittää.

Näyttelytoimikunnalle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse (lapintaiteilijaseura@gmail.com) tai osoitteella:

Lapin taiteilijaseura/Galleria Napa
Näyttelytoimikunta
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Näyttelyn vuokra
Galleria Napan vuokra on 750 euroa/kolme viikkoa ja seuran jäsenille 550 euroa. Studio Mustanapan vuokra on 250 euroa/kolme viikkoa ja 280 euroa/ kolme viikkoa, mikäli taiteilija käyttää näyttelyssään videotykkiä. Näyttelyistä kirjoitetaan näyttelysopimus taiteilijan kanssa. Myyntiprovisio on 20% teoksen verottomasta hinnasta. Näyttelyn valvonnasta huolehtii Lapin taiteilijaseura. Taiteilija vastaa itse kutsukorteista ja julisteista, sekä niiden painatus- ja postituskustannuksista. Lapin taiteilijaseura postittaa sähköpostikutsut noin 700:lle hengelle, tiedottaa näyttelystä verkkosivustoillaan ja toimittaa näyttelyjulisteita keskeisille paikoille Rovaniemellä.

Näyttelyn vuokra sisältää
- Gallerian valvonnan ti-la
- Näyttelykutsun lähettämisen sähköpostitse noin 700:lle Lapin taiteilijaseuran kutsuvieraalle.
- Veistosjalustat.

Näyttelyn kesto
Näyttelyiden kesto on kolme viikkoa. Kolmeen viikkoon sisältyy ripustus ja avajaiset eli näyttely on esillä siten, että avajaiset ovat perjantaina ja purku 19 päivän kuluttua keskiviikkona. Taiteilija vastaa ripustuksesta ja näyttelyn purkamisesta. Galleria osallistuu tarvittaessa ripustukseen ja valaistukseen.