Uusi kattavampi taidelainaamo ja teemanäyttely "Piirustus"

12.10.2013

Galleria Napa
Kairatie 3
96200 Rovaniemi

Avoinna
ti-to klo 12-18
pe klo 11-17
la klo 12-16

Kuvassa Helena Junttilan teos Tuulinen päivä I, 2013

Uusi kattavampi taidelainaamo

Lapin taiteilijaseuran taidelainaamo on avautunut Kairatie 3:n Galleria Napan alakertaan. Laajempiin tiloihin muutto on mahdollistanut entistä kattavamman lainaamoripustuksen ja nyt esillä on suuren osan seuran jäsentaiteilijoiden teoksia. Esillä on monipuolinen otos lappilaista kuvataidetta, joukossa esim. maalauksia, grafiikoita, veistoksia, valokuvia ja kollaaseja.

Teemanäyttely "Piirustus"

Uuden lainaamon yhteydessä avattiin myös teemallinen lainaamonäyttely, jonka yhteisenä nimittäjänä on piirustus. Lainaamon pienemmän huoneen näyttelyssä ovat mukana Helena Junttila, Johanna Ruotsalainen, Liisa Karintaus, Mari Oikarinen ja Mia Hamari.

Teemanäyttely piirustus:  Helena Junttila,  Johanna RuotsalainenLiisa Karintaus,Mari Oikarinen ja Mia Hamari.

Tervetuloa lainaamaan ja ostamaan lappilaista kuvataidetta!