Näyttelyaikojen haku

30.04.2014

Lapin taiteilijaseuran gallerioiden näyttelyajat vuodelle 2015 ovat nyt haettavana.  Lisäksi haussa on muutamia näyttelyaikoja Studio Mustanapaan kesälle ja syksylle vuonna 2014. Hakuaika 30.4.2014 saakka. Viimeisen päivän postileima riittää.

Lapin taiteilijaseuran Galleria Napa ja Studio Mustanapa sijaitsevat Rovaniemen ydinkeskustassa, Kultuuritalo Korundia ja Rovaniemen taidemuseota vastapäätä. Galleria Napa on n. 90 neliön laajuinen, avara ja valoisa tila. Samasta tilasta on käynti Studio Mustanapaan, joka on video- ja mediataiteen sekä installaatioiden esittämiseen soveltuva pienempi huone. Se toimii myös muunlaisten intiimien näyttelyiden esittämispaikkana.

Näyttelyaika on kolme viikkoa. Galleria Napan vuokra on 750 euroa, ja Lapin taiteilijaseuran jäsenille 550 euroa. Studio Mustanapan vuokra on 250 euroa viikkoa ja 280 euroa, mikäli taiteilija käyttää näyttelyssään Lapin taiteilijaseuran videotykkiä. Myydyistä teoksista galleria perii myyntiprovisiota 20%.

Lapin taiteilijaseuran ylläpitämä Galleria Kellokas toimii upeissa maisemissa Äkäslompolossa, Ylläksen kupeessa. Galleria on Metsähallituksen luontokeskus Kellokkaan yhteydessä. Luontokeskuksessa on vuosittain n. 70.000 kävijää. Gallerian näyttelyn kesto on n. 2 kuukautta. Kellokkaan ympäristöön voi toteuttaa myös ympäristötaidetta, jos asiasta sopii erikseen. Näyttelyvuokra on 600 euroa ja Lapin taiteilijaseuran jäseniltä 400 euroa. Myyntiprovisio on 30%.

Kaikkien gallerioiden näyttelyaikoja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä 5-10 kuvaa uusimmista teoksista. Hakemuksen voi tehdä joko paperisena tai sähköisesti. Hakemus osoitetaan näyttelytoimikunnalle, joka tekee päätökset näyttelyvalinnoista. Valituille ilmoitetaan kirjallisesti. Ilmoitathan hakemuksessasi, mitä näyttelytilaa haet sekä toiveesi näyttelyn ajankohdaksi.

Tiedustelut ja sähköiset hakemukset: lapintaiteilijaseura@gmail.com ja puh. 050 406 3632

Kuvia Napan tiloista ja pohjapiirrokset löytyvät  täältä. Kellookkaasta tietoa ja kuvia täältä.

www.lapintaiteilijaseura.fi/napa/galleriaan-haku/
www.lapintaiteilijaseura.fi/kellokas/galleriaan-haku/