Joulumyyjäiset 29.11.-30.11

29.11.2014

Lapin taiteilijaseura ja Rovaniemen taidemuseon ystävät järjestävät joulumyyjäiset 29.11-30.11.2014 (klo 11-16) Korundin aulassa ja Galleria Napassa. Myynnissä on kuvataidetta, taidekäsitöitä ja taiteilijoiden pientuotantoa.

Galleria Napan taidelainaamosta löytyy maalauksia, piirustuksia, veistoksia, taidegrafiikkaa ja valokuvataidetta. Lisäksi myynnissä on muita taidetuotteita ja lahjakortteja taidelainaamoon. Tarjolla on glögiä ja pipareita ja taiteilijoita on viikonlopun aikana paikalla galleriassa. Tule tutustumaan taiteilijoihin ja heidän teoksiinsa!

Galleria Napan taidelainaamosta hankitun joululahjan voi maksaa seuraavan vuoden aikana. Jo alkaen kymmenellä eurolla asiakas saa teoksen kotiinsa kuukaudeksi. Maksetut kuukausivuokrat vähennetään teoksen myyntihinnasta, mikäli teos on päätynyt pysyvään uuteen kotiin!

Tutustu taidelainaamon teoksiin verkkogalleriassa