Take Away keväiset taidemarkkinat Galleria Napassa

30.04.2015
Lapin taiteilijaseuran keväinen myyntinäyttely ja taidemarkkinat tuo keväistä säpinää Galleria Napaan. Näyttely edustaa lappilaista nykytaidetta maailmalta tutulla Take Away – konseptilla: ostettavat teokset saa heti mukaansa ja näyttelykokonaisuus elää koko näyttelyn läpi. Esillä on monipuolinen taidekattaus selailtavista irtovedoksista suuriin maalauksiin. Lisäksi galleriassa toimii käytettyjen taidekirjojen kirppis.  Saatavilla myös taidelahjakortteja äideille ja muille kevään ja kesän juhlasankareille!

Näyttelyn avajaistapahtumaa vietetään markkinahengessä vappuviikon lauantaina 2.5. klo 12-16.
Ohjelmassa muun muassa taidearpajaiset, musiikkia, grafiikan vedostuksen demoa sekä näyttelyn ja taidelainaamon esittelyä. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

TAKE AWAY! –myyntinäyttely ja taidemarkkinat ovat osa Lapin taiteilijaseuran 25-v juhlavuoden tapahtumia.