Joulumyyjäiset 12.12 kello 12-16

12.12.2015

Galleria Napan joulumyyjäiset 12.12.2015 klo 12-16

Joulumyyjäisissa on paikalla seuran jäsentaiteilijoita. Myynnissä on teoksia, taidetuotteita, joulukortteja, lahjakortteja taidelainaamoon ja uusia ja kierrätettyjä taidekirjoja edulliseen hintaan. Tarjolla on glögiä ja pipareita rauhallisessa tunnelmassa sekä henkeviä keskusteluja lappilaisten taiteilijoiden kanssa! Lämpimästi tervetuloa!

Joulukortit!

Meiltä hankit sarjan taideteoskuvista tehtyjä joulukortteja. Sarjassa on yhdeksän korttia kahdeksalta taiteilijalta. Sarjan hinta on 10,00 €. Joulukorttien taiteilijat ovat: Marjo Hyttinen, Helena Junttila, Hanna Kanto, Leila Lipiäinen, Pirkko Mäkelä-Haapalinna, Lenita Rundgren, Miia Rosenius, Paula Suominen,

Taidelainaamossa!

Hanki uutta taidetta jouluksi tai joululahjaksi ja maksa kuukausittain seuraavan vuoden aikana.

Galleria Napan taidelainaamossa on paljon uusia teoksia. Kuvissa makupaloja! Taiteen lainaus on edullinen keino hankkia taidetta kotiin. Lapin taiteilijaseuran taidelainaamoista löydät lappilaisten ammattitaiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia sekä valokuva- ja veistotaidetta.