Joulukortteja

27.11.2015

Hanki nyt Galleria Napasta joulukortit, jotka on toteutettu lappilaisten taiteilijoiden teoskuvista! Yhdeksän kortin sarja maksaa kymmenen euroa. Tutustu samalla taidelainaamon kokoelmaan!

Hanna Kanto, Track, 2014, akryyli kankaalle, 65 cm x 65 cm. Kuva: Hanna Kanto.

Leila Lipiäinen, Osa triptyykistä Valkoinen peura, 2009, sekatekniikka, Kuva: Petteri Putkinen.

Pirkko Mäkelä-Haapalinna, Jänes, 2012, pastelli kartongille. Kuva: Ilkka Haapalinna.

Marjo Hyttinen, Sarjasta Jääkuvia, 2014, fotogravyyri. Kuva: Marjo Hyttinen.

Taidelainaamossa!

Hanki uutta taidetta jouluksi tai joululahjaksi ja maksa kuukausittain seuraavan vuoden aikana.

Galleria Napan taidelainaamossa on paljon uusia teoksia. Kuvissa makupaluja! Taiteen lainaus on edullinen keino hankkia taidetta kotiin. Lapin taiteilijaseuran taidelainaamoista löydät lappilaisten ammattitaiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia sekä valokuva- ja veistotaidetta.