SuomeksiIn English

Galleria Napa ja Studio Mustanapa Napapiirillä

Lapin taiteilijaseura esittelee Rovaniemellä Galleria Napassa ja Studio Mustanapassa vuosittain 12 korkeatasoista nykytaiteen näyttelyä. Näyttelyt ovat kotimaisia ja kansainvälisiä yksityis- ja ryhmänäyttelyitä. Napan asiakkaita ovat yksityiset henkilöt sekä Rovaniemen taidemuseon ja Wihurin rahaston taidekokoelmat.

Pinta-ala: Näyttelytilan koko on noin 90 m2, korkeus: 3 m

Pohjapiirros PDF

Kuvia tilasta

Kuvia näyttelyistä

Lattian materiaali on tumman puun värinen lattialaminaatti. Näyttelytilassa on kaduille viisi isoa ikkuna. Näyttelyn käytössä on kaksi liikuteltavaa väliseinää (korkeus 207 cm, leveys 283 cm). Väliseiniä liikuteltaessa on oltava erityisen varovainen. Seinät ovat painavia. 

Vuokra: 950 euroa / 4 viikkoa

Studio Mustanapa on tarkoitettu ensisijaisesti video- ja mediataiteen, installaatioiden, taiteidenvälisten produktioiden ja prosessien esittämiseen, mutta soveltuu hyvin myös näyttelytilaksi. Tilassa on kaksi huonetta: harmaa ja musta.

Studio Mustanapassa on käytössä videotykki (Epson EH-TW6600, Full HD -tasoinen 2D- ja 3D-projektori), mediasoitin, taulutelevisio sekä kaiuttimet. Screenejä on kaksi.

Vuokra: 470 euroa / 4 viikkoa. Mikäli taiteilija käyttää näyttelyssään seuran videotykkiä, on vuokra 500 euroa / 4 viikkoa. Jäsenhinta Lapin taiteilijaseuran jäsenille on 400 euroa + videotykin vuokra 30 €.

Katso Studio Mustanapan omalta sivulta hakuohje.

Galleria on taiteilijoiden kokoontumistila

Galleria Napan yhteydessä toimii myös Lapin taiteilijaseuran taideputiikki, -lainaamo ja toimisto, Monitaideyhdistys Pisteen toimisto sekä Pohjoinen Mediakulttuuriyhdistys Magneetin toimisto. Putiikissa myydään pieniä teoksia, grafiikan vedoksia, taidetuotteita ja -kirjoja sekä lappilaista Jänkä-kulttuurilehteä. Galleria Napa on Lapin taiteilijoiden kokoontumistila, jossa järjestetään myös keskusteluja, illanviettoja, taiteilijatapaamisia ja työpajoja.

Gallerialla on hyvä sijainti

Galleria Napa toimii Kairatien ja Lapinkävijäntien risteyksessä. Galleriaa vastapäätä on Kulttuuritalo Korundi. Korundissa toimii muun muassa Rovaniemen taidemuseo, jossa on esillä Jenny ja Antti Wihurin rahaston taidekokoelma. Näyttelyjen yleisö on laaja. Rovaniemellä on muun muassa paljon taideopiskelijoita Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan toiminnan myötä.