Haku Galleria Kellokkaaseen

Lapin taiteilijaseuran ylläpitämä Galleria Kellokas toimii upeissa maisemissa Äkäslompolossa, Ylläksen kupeessa. Galleria on Metsähallituksen luontokeskus Kellokkaan yhteydessä. Luontokeskuksessa on vuosittain n. 70.000 kävijää. Gallerian näyttelyn kesto on n. 7 viikkoa. Kellokkaan ympäristöön voi toteuttaa myös ympäristötaidetta, jos asiasta sopii erikseen.

Lapin taiteilijaseura vastaa tiedotuksesta eli lähettää taiteilijan laatiman lehdistötiedotteen ja sähköisen kutsun. Näyttelyiden avajaisissa ja julkistamisessa pyritään tekemään yhteistyötä Metsähallituksen ja muiden Ylläksen tapahtumien kanssa.

Galleriaan hakeminen
Näyttelyajat ovat haettavissa seuraavalle vuodelle huhtikuun 15.päivä mennessä. Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä kuvia uusimmista teoksista. Näyttelytoimikunnalle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse (lapintaiteilijaseura(at)gmail.com) tai osoitteella:

Lapin taiteilijaseura/Galleria Napa
Näyttelytoimikunta
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Kuoreen/kansioon merkintä "Kellokas"

Näyttelymaksu
Näyttelymaksu on 600 euroa ja Lapin taiteilijaseuran jäseniltä 400 euroa. Lapin taiteilijaseura kirjoittaa näyttelyistä näyttelysopimuksen taiteilijan kanssa. Metsähallitus perii myyntiprovisiota 30% teoksen verottomasta hinnasta. Taiteilija vastaa itse kutsukorteista ja julisteista, sekä niiden painatus- ja postituskustannuksista. Lapin taiteilijaseura lähettää näyttelykutsun sähköisesti noin 700:lle Lapin taiteilijaseuran kutsuvieraalle sekä tiedottaa näyttelystä verkkosivustoillaan. Näyttelytilassa on kameravalvonta.

Näyttelyn ripustamisen ja purkamisen ajaksi on mahdollista saada ilmainen yöpymispaikka gallerian läheisyydestä.

Näyttelyn kesto
Näyttelyiden kesto on noin seitsemän viikkoa. Taiteilija vastaa ripustuksesta ja näyttelyn purkamisesta.