Harriet Holmström

Ylläs
Tunturintie 54
Äkäslompolo

Avoinna luontokeskus Kellokkaan aukioloaikoina.
Aukioloajat www.luontoon.fi

Me and my friends

Harriet Holmström (s. 1965) on Keski-Pohjanmaalla, Toholammilla pienessä, vihreässä mökissä kuuden koiransa kanssa asuva taiteilija. Vaasassa syntynyt taiteilija on asunut suurimman osan elämästään Pohjanmaan rannikkoseudulla. Piirtänyt ja maalannut hän on siitä lähtien kun kynä on pysynyt kädessä.

Harriet Holmström on opiskellut kuvataidetta 1980-luvulla Uudessakaarlepyyssä tuolloin juuri aloittaneessa Svenska Konstskolanissa. Viime vuosina taiteilija on enimmäkseen maalannut ja tehnyt kollaaseja ja veistoksia uusiomateriaaleista. Harriet Holmström osallistuu vuosittain 1-2 näyttelyyn lähinnä Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Harriet Holmström on Vaasan taiteilijaseuran jäsen.

Galleria Kellokkaan näyttely koostuu taiteilijan tuotannosta viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Näyttelyssä on esillä kollaaseja, assemblaaseja, akryylimaalauksia sekä ympäristöveistoksia, joiden materiaalina taiteilija on käyttänyt mm. puuta, metallia ja kierrätysmateriaaleja.

Taiteilijaan ja hänen taiteeseensa voi tutustua osoitteessa: http://hajeho.tumblr.com/

Harriet Holmström
hajeholmstrom@hotmail.com

"I was born in 1965 in Vaasa but have lived most of my life in the countryside of the Ostrobothnian coastal area. Now I live Toholampi in Central Ostrobothnia, in a little green cottage with my six dogs. I have been drawing and painting since I was old enough to hold a pen.

In the mid 80s I studied Art at Svenska Konstskolan in Nykarleby. During my studies my primary interests lay in printmaking and photography. In later years I have mostly painted and made collages and sculptures from recycled materials. The works that are part of this exhibition are from the last ten years."