Raija Aula

Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
Avoinna ti-su 11-18

Rovaniemeläinen taidegraafikko Raija Aula esittelee Korundin Kuukauden taiteilija -näyttelyssä pienimuotoisia ja värikkäitä tekstiiliteoksia. Lähinnä neulahuovutuksena toteutetut työt viittaavat pohjoisen arkiseen elämänpiiriin sekä perinteisesti naisten töiksi miellettyihin käsityötekniikoihin.

Tänä syksynä pyöreitä vuosia täyttävä Aula on toiminut muun muassa Rovaniemen kansalaisopiston taidegrafiikan opettajana. Yhteisnäyttelyihin hän on osallistunut vuodesta 1975 lähtien, ja hänen teoksiaan on nähty kutsunäyttelyissä Suomen lisäksi esimerkiksi Ranskassa, Saksassa ja Malesiassa. Yksityisnäyttelyitä Aula on pitänyt Haaparannalla ja Sodankylässä.

Aula on Lapin taiteilijaseuran pitkäaikainen jäsen. Hän on saanut Ars Arctica -palkinnon vuosina 1988 ja 1990.

Teostiedot: Käymme yhdessä ain, neulahuovutus. 2017.

Taiteilijan yhteystiedot: raija.aula (at) pp.inet.fi