Pirkko Mäkelä-Haapalinna

ma-la klo 17-23
su klo 17-21

Teostiedot: Lohdutan Goyaa

Pirkko Mäkelä-haapalinna on Kemijärvellä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän on Taidemaalariliiton kokelasjäsen ja Lapin taiteilijaseuran hallituksessa sekä Pastel Society of American jäsen. Pirkko Mäkelä-Haapalinna on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä Suomessa sekä osallistunut useisiin yhteisnäyttelyihin myös ulkomailla. Hänen pastellimaalauksensa ovat saaneet useita kansainvälisiä palkintoja; viimeisimpänä kolmas palkinto 7. kansainvälisessä pastellibiennaalissa, Nowy Sącz, Puola.

Suomen kulttuurirahaston Lapin rahasto myönsi hänelle yksivuotisen työskentelyapurahan vuonna 2016. Vuoden 2019 syksyllä hänet valittiin toteuttamaan Rovaniemen kaupungin tilaustyö Aaltorannan palvelukotiin.