Pecha Kucha -ilta

02.04.2012

Galleria Napa

Klo 17-20

Illanvieton ja työpajatyöskentelyn järjestäjä on Lapin taiteilijaseuran ja Lapin esittävien taiteiden keskus LETKEn yhteistyökoordinaattori Ilona Sares.

Lapin taiteilijaseura ja Lapin esittävien taiteiden keskus LETKE ovat järjestäneet tutustumisillanviettoja noin vuoden verran. Illanvietot ovat edenneet tavoitteellisiksi työpajoiksi ja pienoisseminaareiksi. Muotona hyväksi on havaittu taiteilijoitten esittäytymiset Pecha Kucha -tyyliin, a 6 minuuttia. Illanvietossa on molempien taiteilijaseurojen jäsentaiteilijoiden puheenvuoroja.

Pecha Kuchan jälkeen jatkamme työskentelyä pienemmissä ryhmissä. Ryhmätyöskentelyn tavoitteena on tutustua paremmin toisiimme ja kehittää eteenpäin ideoita yhteistyömahdollisuuksista taiteen ja matkailun alalla. Työskentelyä vetävät Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin tutkijat Minni Haanpää ja Kirsi Pitkänen.