SuomeksiIn English

Riisu rooli- alaston totuus jaksamisesta ja oman työn merkityksestä

13.03.2013

Aika: klo 9:00-12.00

Paikka: Wiljami

Varustusvaraa mukavat ja lämpimät vaatteet

Kouluttaja: Niina Nurminen

Riisu rooli- alaston totuus jaksamisesta ja oman työn merkityksestä
 

Taiteilija laittaa itsensä likoon ja heittäytyy työhönsä koko persoonallaan. Onko järkeä suojata itseään, kun taiteilijan työ on itsensä alttiiksi asettamista ja paljastamista? Roolin takana on aina mielenkiintoinen ihminen, jonka katsoja haluaa nähdä ja tunnistaa.

Mikä edistää jaksamista arjessa, kun kiire, vähäiset resurssit, tulosvaatimukset ja arvot törmäävät toisiinsa? Entä jos puhelin lakkaa kokonaan soimasta? Mistä löytyvät työn ilo, merkityksellisyyden kokemus ja luottamus, jotka mahdollistavat paljaana olon ja edistävät onnellisuutta työssä?

Työpajassa käsitellään arjen jaksamista muuttuvassa toimintaympäristössä, taiteilijan työnkuvan muutosta, osaamisen laajentamista ja työllistymistä uusilla kentillä.

Tavoitteena on avata osallistujille uusia näkymiä oman työnsä laajentamiseen, jakaa keskinäistä tietoa ja kokemuksia sekä ideoida konkreettisia työvälineitä arjen jaksamiseen.

Työpaja on toiminnallinen ja osallistava. Käsittelemme ryhmän omia ajankohtaisia aiheita mm. jaksamisesta erilaisten harjoitusten avulla. Pukeudu rennosti ja ole avoimella mielellä.       

LISÄKSI AAMUPÄIVÄÄN OSALLISTUVAT VOIVAT OSALLISTUA ILTAPÄIVÄN SEMINAARIIN "Luovasti parempi työelämä!" MAKSUTTU

Lisätietoa koulutuksista: 

Yhteyshenkilö Tiina-Kaisa Pirinen ja Magenta-hankkeen nettisivut. 

Koulutus on avoin ja ilmainen.

Ilmottautuminen 6.3.2013 mennessä

Ilmoittautuminen koulutuksiin: 
puhelimitse puh. 040 673 5920 tai sähköpostilla, tiina-kaisa.pirinen(at)ulapland.fi