SuomeksiIn English

Luovasti parempi työelämä! - Taiteen mahdollisuudet työhyvinvoinnin edistäjänä

13.03.2013

Aika: klo 13:00-16.00

PaikkaHotel Santa Claus, kokoustila Poro, Korkalonkatu 29

Maksu: OSALLISTUMISMAKSU 79€/HLÖ. Aamupäivän työpajan osallistujille ilmainen.

Sisältö: toiminnallinen seminaariluento

Johtaminen on murroksessa. Käynnissä on mittava työelämän uudistuskampanja, joka kokoaa yhteen ajattelijoita ja toimijoita tieteen, taiteen ja talouden aloilta. Suomi halutaan saada nousuun ja työelämästä Euroopan parasta vuoteen 2020 mennessä. Miten se toteutetaan?

Taiteella on tutkitusti hyviä vaikutuksia esimerkiksi terveyteen ja hyvinvointiin, mutta se voi olla myös strateginen muutoksentekijä organisaatioissa, jotka haluavat kehittää johtamista ja työelämää parempaan suuntaan.

Tavoitteena on avata käytännön case-esimerkkien avulla ymmärrystä siitä miten taidetta on hyödynnetty uusilla tavoilla työyhteisöissä, minkälaisia tuloksia on saatu aikaan, mitä ovat taidelähtöiset menetelmät ja miten niitä sovelletaan erilaisissa konteksteissa. Mitä yhteistyö vaatii onnistuakseen? Luento käsittelee myös taiteen ja liike-elämän välistä keskinäistä suhdetta ja mahdollisuuksia oppia toinen toisiltaan.

Toiminnallinen luento ei sisällä varsinaisia powerpointteja, vaan osallistaa yleisön keskustelemaan, jakamaan omia kokemuksiaan ja testaamaan menetelmiä käytännössä. 

Lisätietoa koulutuksista: 

Yhteyshenkilö Tiina-Kaisa Pirinen ja Magenta-hankkeen nettisivut. 

Ilmottautuminen 6.3.2013 mennessä

Ilmoittautuminen koulutuksiin: 
puhelimitse puh. 040 673 5920 tai sähköpostilla, tiina-kaisa.pirinen(at)ulapland.fi