Makumaku

ti-to klo 12-18
pe klo 11-17
la klo 12-16

Avajaiset lauantaina 1.4 klo 17:00 alkaen.
Tervetuloa!

On lastenmusiikkia ja lastenteatteria, mutta mitä on lasten kuva- ja nykytaide? Tähän kysymykseen tartutaan MakuMaku-näyttelyssä, jonka Lapin taiteilijaseura tuottaa erityisesti lapsille, lapsiperheille ja muille lapsenmielisille taiteen ystäville. Näyttelyn teosvalinnoista vastaa lapsista koostuva kuraattoriryhmä.

Idea MakuMaku-näyttelyyn saatiin Galleria Napan asiakkailta. He ovat usein kyselleet, löytyisikö taidelainaamosta teoksia lastenhuoneisiin. Tämä asiakkailta saatu viesti siirtyi pohdinnaksi lasten kuvataiteesta. Päädyimme siihen, että lasten kuvataiteen parhaimpia asiantuntijoita ovat lapset itse.

Makumaku-näyttelyssä esillä olevat teokset ovat Lapin taitelijaseuran jäsentaiteilijoiden teoksia.

Näyttelyn avajaisia vietetään aprillipäivänä kello 17:00 alkaen. Tervetuloa!