Pohjoinen Mediakulttuuriyhdistys Magneetti

ti-to klo 12-18
pe klo 11-17
la klo 12-16

Avajaiset perjantaina 6.1.2017 klo 18:00 alkaen. Tervetuloa!

Opposites Attract (Vastavoimia)

Opposites Attract-mediataidenäyttely esittelee Pohjoinen Mediakulttuuriyhdistys Magneetin jäsenten töitä. Magneetin toiminnan ytimessä ovat aina olleet vastakohtien ja vastavoimien dialogi. Teoksissa äärimmäisyydet kohtaavat ja vastavoimat mittelevät, luoden uusia näkymiä todellisuuteen.

Pohjoinen Mediakulttuuriyhdistys Magneetti on lappilainen, riippumaton kulttuuritoimija, jonka tavoitteena on edistää mediataiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia Lapissa ja kehittää alueen mediakulttuuria kohti kansainvälisyyttä ja ammattimaisuutta. Magneetin toimintaa rahoittavat Taiteen edistämiskeskus ja Pohjoismainen Kulttuurirahasto.

Näyttelyssä ovat mukana:
Arttu Nieminen
Sami Ala
Hanna Kanto
Ninni Korkalo
Petteri Putkinen

Petteri Putkisen Blender kuvataiteilijoille koulutuspaketin esittely- ja kehityspäivä keskiviikkona 18.1 kello 13-16 Studio Mustanapassa.

Putkinen on tuottanut kuvataiteilijoiden ja muiden kiinnostuneiden käyttöön suomenkielistä opetusmateriaalia 3D-grafiikkaohjelmistosta (Blender). Opposites Attract-näyttelyn osana Putkinen esittelee opetusvideosarjan ensimmäiset osat. Päivä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, mutta erityisesti kuvataiteilijoille, jotka haluavat hyödyntää työskentelyssään 3D-grafiikkaohjelmistoa esimerkiksi julkisten tilojen teosten suunnittelussa ja visualisoinnissa. Tilaisuuteen osallistuvat voivat halutessaan vaikuttaa tulevien opetusvideoiden sisältöön.