Napa O

la klo 12-16

NAPA O

Organic Napa - Elävä galleria

Galleria Napassa nähdään seuraavan kolmen viikon ajan kiinnostava ohjelma tapahtumia, keskusteluja, työpajoja ja teoksia jotka valmistuvat galleriavieraiden silmien alla.  Projekti on Lapin taiteilijaseuran omaa tuotantoa. Tavoitteena on esitellä taiteen tekemisen prosessia ja keskeneräisyyttä sekä avata vuorovaikutusta yleisön kanssa toiminnallisuuden kautta. Lisäksi haluamme tarjota taiteen ystäville mahdollisuuden tavata taiteilijoita ja seurata teosten valmistumista, ja avata gallerian ovia myös uusille asiakkaille. Osa ohjelmasta kuten apurahaklinikka on suunnattu taiteilijoille itselleen.

Napa O -avajaisia vietetään lauantaina 23.11.2013. Ensimmäisellä viikolla galleria Napassa ovat työskentelemässä ainakin kuvataiteilijat Tuomas Korkalo ja Mari Oikarinen. Esillä on myös Leila Lipiäisen yleisöä osallistava Kasvu-teos, jonka rakentumiseen ja kasvamiseen voi jokainen kävijä antaa panoksensa. Lisäksi tarjolla on työpajoja: Esa Meltauksen johdolla valmistetaan vaappuja ja Liisa Karintaus opastaa Ruusu-sytykkeiden teossa. Työpajojen materiaalimaksu on 2 €, muihin tapahtumiin galleriassa on vapaa pääsy.

Teoksia, työpajoja, taiteilijapuheenvuoroja Napa O:ssa mm. seuraavilta taiteilijoilta:

Juhani Tuominen, Jan Kenneth Weckman, Tenka Issakainen, Stig Olav Tony Fredriksson, Esa Meltaus, Liisa Karintaus, Leila Lipiäinen, Ninni ja Tuomas Korkalo, Jouko Alapartanen, Mari Oikarinen, Riikka Jokiaho ja Maria Huhmarniemi.