Lapin taiteilijaseuran taidelainaamo

Vuokraa tai osta taidetta!

Taiteen lainaus on edullinen keino hankkia taidetta kotiin tai yrityksen toimitiloihin. Lapin taiteilijaseuran taidelainaamosta löydät lappilaisten ammattitaiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia sekä valokuva- ja veistotaidetta.

Kokeile nyt ja päätä vasta myöhemmin

Lapin taiteilijaseuran taidelainaamosta voit lainata taidetta pientä kuukausimaksua vastaan tai ostaa teoksen kertamaksulla. Alkaen kymmenellä eurolla saat taideteoksen kotiisi kuukaudeksi. Maksamasi kuukausivuokrat vähennetään myyntihinnasta, mikäli päädyt hankkimaan vuokraamasi teoksen itsellesi.

Lapin taiteilijaseuran jäsentaiteilijoihin ja heidän teoksiinsa voit tutustua osoitteessa https://lainaamo.gallerianapa.fi/

Lahjakortti

Lahjakortti taidelainaamoon on oiva lahja lappilaisen taiteen ystävälle. Lahjan saaja voi itse valita mieleisensä teoksen vuokralle tai omaksi.

Myynti ja lainaus

Galleria Napan yhteydessä toimii taidemyynti ja lainaamo, mistä voi ostaa ja lainata esillä olevia Lapin taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden teoksia, taidekortteja ja kirjoja. Jos löydät haluamasi teoksen lainaamon nettisivuilta, voit sopia asiasta galleriassa.

GALLERIA NAPA
Kairatie 3