Kannattajajäsenet

Lapin taiteilijaseura kokoaa kannattajajäseniä tukijoiksi vuotuisella jäsenmaksulla. Kannattajajäsenten nimet julkaistaan Lapin taiteilijaseuran verkkosivulla, ellei jäsen halua pysyä anonyyminä. He saavat vuotuisen uutislehden seuran toiminnasta sähköpostitse sekä kutsun johonkin seuran järjestämään tapahtumaan. Kannattajajäsenten tuki tuo merkittävän lisän taitelijaseuran toimintaan.

Näin liityt kannattajajäseneksi

Liity kannattajajäseneksi maksamalla jäsenmaksu tilisiirtona tai Galleria Napassa. Vuotuinen jäsenmaksu on 30 euroa yksityishenkilöt, 100 euroa yritykset. Tilisiirto osoitetaan Lapin taiteilijaseura ry:lle (Pohjolan osuuspankki, 564002-4106877).

Kirjoita tilisiirron viestikenttään ”Kannattajajäsen” sekä etu- ja sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Lisätietoja kannatusjäsentoiminnasta saa Lapin taiteilijaseuran hallitukselta.

Kannattajajäsenet