SuomeksiIn English

Gunzi Holmström

19.09.2015

Galleria Napa
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Avoinna
ti-to klo 12-18
pe klo 11-17
la klo 12-16

Hello Heaven

Kuvataiteilija Gunzi Holmström asuu ja työskentelee Helsingissä. Hänellä on ollut noin kahdenkymmenen vuoden aikana useita näyttelyitä niin kotimaassa kuin ulkomailla. 

Gunzi Holmströmin herkät akvarellimaalaukset ovat uusi aluevaltaus taiteilijalle. Abstraktit ajatusmuodot alkoivat yllättäen siirtyä paperille väreinä ja muotoina, joita hän ei pyrikään selittämään. Näyttelyssä on esillä töitä, jotka ovat syntyneet taiteilijan ollessa residenssi-stipendiaattina Pariisissa keväällä 2015, ja joita hän on jatkanut tämän jälkeen. 

Teokset, sekä näyttelyssä esillä oleva installaatio vievät katsojan abstraktioiden kautta ajattomaan ulottuvuuteen, jossa asiat näyttäytyvät aina uusina ja uudistuvina, kuin lapsen silmin nähtyinä. Holmströmin teoksissa on havaittavissa vaikutteita eri hengellisten suuntausten kuvamaailmoista, joiden kautta Holmström tutkii valoa sekä näkyvää ja näkymätöntä maailmaa. 

Näyttely muistuttaa katsojaa siitä, että taide on parhaimmillaan kontemplaatiota ja sen avulla voidaan rakentaa siltaa kohti hengellisyyttä.

 
Kuvataiteilija Soili Mustapää

Näyttelyä on tukenut Svenska kulturfonden ja Konstsamfundet. 

Teostiedot: Deborah 2015, akvarelli, 35 x 35 cm.

Tervetuloa avajaisiin perjantaina 18.9.2015 kello 18:00 - 20:00!

Lisätietoja:
gunholmstrom(at)gmail.com
www.gunholmstrom.com