SuomeksiIn English

Galleria Napaan  haku

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä kuvia uusimmista teoksista. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä näyttelytilaa haetaan. Hakemuksessa voi esittää myös toiveita näyttelyn ajankohdaksi.

Näyttelyjen yleinen hakuaika
Seuraavan vuoden näyttelyaikoja haetaan yleensä huhtikuun 15.päivään mennessä. Viimeisen päivän postileima riittää.

Näyttelytoimikunnalle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse (lapintaiteilijaseura(at)gmail.com) tai osoitteella:

Lapin taiteilijaseura/Galleria Napa
Näyttelytoimikunta
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Näyttelyn vuokra
Galleria Napan vuokra on 950 euroa/neljä viikkoa ja seuran jäsenille 650 euroa. Näyttelyistä kirjoitetaan näyttelysopimus taiteilijan kanssa. Myyntiprovisio on 20% teoksen verottomasta hinnasta. Näyttelyn valvonnasta huolehtii Lapin taiteilijaseura. Taiteilija vastaa itse kutsukorteista ja julisteista, sekä niiden painatus- ja postituskustannuksista. Lapin taiteilijaseura toimittaa näyttelyjulisteita keskeisille paikoille Rovaniemellä, postittaa sähköiset kutsut noin 1000:lle hengelle, tiedottaa näyttelystä verkkosivustoillaan, Facebookissa ja Instagramissa.

Näyttelyn vuokra sisältää
- Gallerian valvonnan ti-la, avajaisillan järjestämisessä avustamisen, astiat ja kalusteet. 
- Sähköisen näyttelykutsun lähettämisen sähköpostitse noin 1000:lle Lapin taiteilijaseuran kutsuvieraalle. Tiedottamisen verkkosivustoillaan, Facebookissa ja Instagramissa.
- V
eistosjalustat. siirrettävät väliseinät

Näyttelyn kesto
Näyttelyiden kesto on neljä viikkoa. Avajaiset ovat samaan aikaan Studio Mustanapan avajaisten kanssa. Taiteilija vastaa ripustuksesta ja näyttelyn purkamisesta.