SuomeksiIn English

Taidetta kotiin, julkisiin tiloihin, edustustiloihin ja yrityksiin

Lapin taiteilijaseuran taiteilijoilla on osaamista taiteen tuottamiseen myös julkiseen tilaan, yritysten toimitiloihin ja edustustiloihin. Lapin taiteilijaseura edistää prosenttiperiaatteen käyttöönottoa Lapissa. Prosenttiperiaate tarkoittaa, että rakennusta suunniteltaessa varataan tietty prosenttiosuus rakentamisen budjetista taiteen hankkimiseen tai taiteelliseen suunnitteluun. 

Galleristimme auttaa mielellään löytämään juuri teidän tiloihinne sopivan teoksen. Taidelainaamo on myös yritysten käytettävissä. Tiedustelut puh. 050 406 3632.

Taidetta kaupunkiin ja maisemaan

Lapin taiteilijaseura välittää julkisen tilan taideproduktioiden tilauksia jäsentaiteilijoilleen. Lisäksi annamme julkisen tilan taidehankintoja koskevia lausuntoja ja toimimme yhteistyötahona ympäristötaiteen hankkeissa.

Muotokuvia

Lapin taiteilijaseurassa on taitavia muotokuvamaalareita. Neuvomme mielellämme taiteilijan valinnassa ja kustannusarviossa.

Puh. 050 406 3632.

Taidetta kotiin

Yleensä kaikki gallerian näyttelyteokset ovat myynnissä. Tervetuloa siis tutustumaan nykytaiteeseen Galleria Napaan ja Studio Mustanapaan. 

Taidelainaamossa on Lapin taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden taideteoksia sekä myynnissä että lainattavissa. Lainattavasta teoksesta maksetaan kuukausivuokraa, alkaen 10 €/kk. Kuukausivuokra määräytyy teoksen myyntihinnan mukaan. 

Jäsentaiteilijoillamme on teoksia myös ateljeissaan. 

Galleristimme auttaa mielellään löytämään juuri teille sopivan teoksen. Jos sopivaa ei juuri tällä hetkellä löydy, taiteilijamme tekevät teoksia myös tilauksesta. 

Galleristimme auttaa mielellään kotinne sisustamisessa taiteen keinoin. Galleristin saat kiinni puhelimitse 050 406 3632 tai sähköpostitse lapintaiteilijaseura(at)gmail.com tai vierailemalla Galleria Napassa. 

Tervetuloa!