SuomeksiIn English

Lapin taiteilijaseuran taidelainaamot

Taiteen myynti ja lainaus

Galleria Napan yhteydessä toimii taidelainaamo, mistä voit ostaa tai lainata esillä olevia Lapin taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden teoksia. Lainaamossa on myynnissä myös taidekortteja ja taidekirjoja. Osa lainaamon teoksista löytyy myös verkkogalleriasta. 
GALLERIA NAPA
Kairatie 3
96300 ROVANIEMI 

Galleria Napa ja Lapin taiteilijaseuran taidelainamo on suljettu 13.4 saakka. 

Puh. 050 406 3632
lapintaiteilijaseura@gmail.com

Vuokraa tai osta taidetta!

Taiteen lainaus on edullinen keino hankkia taidetta kotiin tai yrityksen toimitiloihin. Lapin taiteilijaseuran taidelainaamosta löydät lappilaisten ammattitaiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia sekä valokuva- ja veistotaidetta. Kokeile nyt ja päätä vasta myöhemmin

Lapin taiteilijaseuran taidelainaamosta voit lainata taidetta pientä kuukausimaksua vastaan tai ostaa teoksen kertamaksulla. Alkaen kymmenellä eurolla saat taideteoksen kotiisi kuukaudeksi. Maksamasi kuukausivuokrat vähennetään myyntihinnasta, mikäli päädyt hankkimaan vuokraamasi teoksen itsellesi.

Lapin taiteilijaseuran jäsentaiteilijoihin ja heidän teoksiinsa voit tutustua osoitteessa https://lainaamo.gallerianapa.fi/

Lahjakortti

Lahjakortti taidelainaamoon on oiva lahja lappilaisen taiteen ystävälle. Lahjan saaja voi itse valita mieleisensä teoksen vuokralle tai omaksi.